fbpx

Rondreis Ghana, Togo & Benin, 22 dagen

Rondreis Ghana, Togo & Benin, 22 dagen

va. 3.395,00

Meer informatie

Beschrijving

Ghana, Benin en Togo hebben een historie waarin koninkrijken macht vergaarden door de handel in goud, ivoor en slaven. De slavenforten bij Elmina en Cape Coast zijn hiervan getuige. Benin heette vroeger Dahomey en de restanten van het paleis van de koningen die eens dit invloedrijke koninkrijk bestuurden zijn door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Het animisme wordt alom beleden en fetisjobjecten kom je veelvuldig tegen. Tijdens de reis ontmoeten we traditionele medicijnmannen en voodoopriesters. In deze landen is het toerisme kleinschalig en kun je ongestoord reizen van de subtropische kust naar de heuvelachtige savannes in het noorden. Overal word je door de hartelijke, vriendelijke bevolking welkom geheten. Op de brede zandstranden bij Grand Popo is het goed toeven.

Route:
Amsterdam – Accra
Accra – Elmina – Cape Coast
Cape Coast – excursie Kakum nationaal park & Elmina
Cape Coast – Kumasi
Kumasi, bezoek Bonwire en cacaoplantage
Kumasi – Koforidua
Koforidua – Volta regio
Voltaregio – Kpalimé
Kpalimé – Sokode – Bassar-Defale
Kara, bezoek Sarakawa nationaal park
Kara – Boukoumbe – Natitingou
Natitingou
Natitingou – Taneka Béri – Copargo – Djougou
Djougou – Abomey
Abomey – Sakete – Porto Novo
Porto Novo – Ganvie – Dantokpa fetish markt – Cotonou
Cotonou – Allada – Tchatcha – Ouidah
Ouida – Grand- Popo, excursie Wago
Grand Popo, excursie Possotome & Bopa
Grand Popo – Lome – Accra
Accra – Amsterdam
aankomst Amsterdam


Bijzondere reis naar drie onbekende landen aan de Golf van Guinee. Ghana is bebost met regenwoud, maar heeft ook lange stranden met indrukwekkende slavenforten. In Togo en Benin wordt het ritme van alledag bepaald door voodoo en hebben de verschillende bevolkingsgroepen als de Bassar, Somba en Kabye hun rijke cultuur goed bewaard. Hun lemen huizen gaan op in het mooie landschap.

 

 

Extra informatie

Land

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Djoser

Djoser ervaringen en reviews

Djoser is een touroperator, gespecialiseerd in duurzame en spirituele reisreizen dat je helpt bij het vinden van de beste tours en activiteiten op een bestemming. Ervaring met Djoser?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Djoser? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Djoser. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Djoser reviews en ervaringen pagina over Djoser, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.