fbpx

Rondreis Azoren eilandhoppen – 12 dagen! Magische eilanden in de Atlantische Oceaan

De betoverende Azoren, een eilandengroep in het hart van de Atlantische Oceaan. Deze archipel bestaat uit negen eilanden en op deze Azoren rondreis bezoek je er maar liefst vier! De A…

va. 2.095,00

Meer informatie

Beschrijving

De betoverende Azoren, een eilandengroep in het hart van de Atlantische Oceaan. Deze archipel bestaat uit negen eilanden en op deze Azoren rondreis bezoek je er maar liefst vier! De Azoren staan bekend om de prachtige natuur, weelderige landschappen, maar ook een indrukwekkende geschiedenis. Op het charmante Terceira tref je in de hoofdstad Angra do Heroísmo UNESCO Werelderfgoed en vind je de koloniale overblijfselen terug. Maar ook vulkanische grotten en groene weiden vormen het beeld van Terceira. Het eiland Pico is vernoemd naar de vulkaan die trots boven het landschap uittorent en deze berg is dan ook het hoogste punt van Portugal. Maak een dagtocht naar Faial en sluit af op het grootste eiland van de Azoren: São Miguel. Het paradijs voor natuurliefhebbers waar je natuurlijk de indrukwekkende Sete Cidades bezoekt.


 

Koning Aap Reisthema’s

Koning Aap biedt groepsreizen in alle soorten en maten aan. Om de wensen van reizigers, te vervullen zijn alle reizen verdeeld in verschillende reisthema’s. Bekijk hier wat bij jou past. Of bekijk direct de reisthema’s bij Koning Aap

  • Engelstalige reisbegeleider
  • Groepsreizen
  • Nieuwe reis
  • Classic

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Koning Aap ervaringen en reviews

Koning Aap biedt al ruim 30 jaar bijzondere reizen aan. Men reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid.
Ervaring met Koning Aap?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Koning Aap? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Koning Aap. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Koning Aap ervaringen en reviews pagina over Koning Aap, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Koning Aap dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.