fbpx

Rondje Great Lakes

Rondje Great Lakes 13 dagen / 12 nachten Roundtrip

va. 1.995,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Bezoek de toffe stad Chicago en rijd een rondje langs drie meren van de mooie Great Lakes regio. Tijdens deze rondreis ontdek je fietsend de stad Chicago. Beklim de duinen van de Sleeping Bear Dunes en ga zwemmen in Lake Michigan. Op het autovrije Mackinac Island ga je terug in de tijd en verplaats je je per paard en wagen. Op het Upper Peninsula zie je bizarre kleuren van de rotsformaties en tuur in de verte naar Canada op het eindeloos grote Lake Superior. Je overnacht in een hip stadshotel, cottages en klassieke inns en lodges. Ontdek dit nog redelijk onbekende, maar prachtige deel van Amerika!

Reis Verenigde Staten van Amerika: Rondje Great Lakes met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Rondje Great Lakes, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.