fbpx

Rincon de la Vieja: Woudreuzen en zwavelmeren

Rincon de la Vieja: Woudreuzen en zwavelmeren 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Iets minder bekend dan de buurparken, maar zeker zo indrukwekkend, juist omdat het wat rustiger en minder toeristisch is: Rincon de la Vieja. Ook valt de afwisseling op: je wandelt langs de wortels van enorme woudreuzen in dichte jungle, loopt langs riviertjes en ruikt vulkanische modderpoelen.

Reis Costa Rica: Rincon de la Vieja: Woudreuzen en zwavelmeren met Riksja Travel

Ervaar het beste van Costa Rica met een uitje naar het paradijs! Van de weelderige oerwouden en prachtige stranden tot de levendige steden en zeldzame dieren in het wild, Costa Rica is de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest ontzagwekkende bezienswaardigheden. Zoals deze reis Costa Rica, Rincon de la Vieja: Woudreuzen en zwavelmeren van Riksja Travel. Ga mee op een rondleiding door ongerepte natuurgebieden, ga op een spannend avontuur of ontspan gewoon in een van onze vele luxe resorts. Met zoveel te ontdekken, is het geen wonder dat Costa Rica een topbestemming is voor reizigers van over de hele wereld.

Kom kijken waarom en ervaar Costa Rica, Rincon de la Vieja: Woudreuzen en zwavelmeren, vandaag nog!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.