fbpx

Residence Potosi

10-daagse Verre reizen naar Noordkust bij Residence Potosi

va. 1.244,00

Meer informatie

Beschrijving

Residence Potosi

Lichte en moderne appartementen, Wandel zo het strand op, Kokerellen in eigen keuken, Plonzen in het zwembad, Ontdek het eiland op de fiets, Dineren bij Le Palmiste & inclusief transfers.

Met het strand op loopafstand zijn deze appartementen ideaal gelegen voor je zonvakantie. Rol je handdoek maar uit op het zand. Of strijk neer op een van de ligbedden bij het zwembad van de appartementen. Ontdek dit prachtige eiland op de fiets. Wauw… kijk al die palmbomen en witte stranden. Je bent hier in een tropisch paradijs belandt. Na een dag sightseeing op het eiland, is het tijd om even te ontspannen. De appartementen liggen naast een hotel waar je terecht kunt voor een heerlijke massage. Ook schuif je hier daarna aan in het restaurant. En wil je tijdens de vakantie een romantische date organiseren voor je partner? Leg dan een picknickkleed uit op het strand en bekijk samen de zonsondergang.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.