fbpx

Relaxen op Cape Cod

Relaxen op Cape Cod 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Cape Cod ligt op ongeveer 1.5 uur afstand van Boston. Je vindt hier lange zandstranden, nationale parken met vuurtorens en het is een van de favoriete vakantieoorden van de Amerikanen tijdens de weekenden en in de zomervakantie. Zo brachten de Kennedy’s hun zomermaanden ook in Cape Cod door. Je verblijft in Falmouth, wat van oorsprong een vissersdorpje is maar waar nu veel luxe villa’s staan. Vanuit de haven rijd je zo naar de vele witte zandstranden die Cape Cod rijk is.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Relaxen op Cape Cod met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Relaxen op Cape Cod, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.