fbpx

Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island

9-daagse Verre reizen naar Ras al Khaimah bij Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island

va. 945,00

Meer informatie

Beschrijving

Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island

De perfecte zon- en strandvakantie, Rol zo het aangrenzende strand op, Ultieme ontspanning in de spa, Slapen in zeer comfortabele kamers, Kies uit zes verschillende restaurants, Ga een dag op stap naar Dhayah Fort & inclusief transfers.

Wanneer je hier logeert, rol je zo het aangrenzende strand op waar je geniet van een spectaculair uitzicht op de omliggende blauwe wateren. Mooi weer gegarandeerd hier. Overal waar je kijkt in dit hotel, vindt je eersteklas faciliteiten. Zwembaden voor verkoeling op hele hete dagen, een speciaal kinderbad en speelgedeelte voor de kleine avonturiers en een heerlijke spa voor de ultieme ontspanning is alles wat je wilt voor een relaxte vakantie. Voor een culinaire ervaring blijf je lekker op het resort en in complete zen modus schuif je aan in een van de zes verschillende restaurants voor het diner. Een dagje op stap? Kan ook. Op ongeveer 20 autominuten ben je in het centrum.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.