fbpx

Prinsheerlijk paleis op het platteland

Prinsheerlijk paleis op het platteland 2 dagen / 1 nacht Buildingblock

Beschrijving

Waan je voor één nachten prins of prinses en slaap in dit mooie Maharadja paleis. Je verruilt de drukke steden voor even met een verblijf op het platteland. Verken de omgeving te voet en per trein uit de jaren ’30. Onderweg zie je dromerige dorpjes met ossenkarren en kamelen. Tijd om te ontspannen. Neem een duik in het zwembad, drink een drankje op de binnenplaats of neem een massage. Het is niet goedkoop maar het is wel waard voor een bijzondere overnachting in een echt paleis.

Reis India: Prinsheerlijk paleis op het platteland

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Prinsheerlijk paleis op het platteland, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.