fbpx

Pongola glamping avontuur

Pongola glamping avontuur 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Slaap aan de voet van het majestueuze Lebombe gebergte in een volledig uitgeruste glamping tent in het oudste privé-reservaat van Afrika. Spot krokodillen en nijlpaarden aan de oever van het Jozini meer, want op safari dat kan je hier als de beste. Steek ’s avonds de braai aan zoals de Zuid-Afrikanen zo graag doen en stap in je eigen hottub voor je tent. Zie je jezelf al zitten met een drankje bij zonsondergang?

Reis Zuid-Afrika: Pongola glamping avontuur

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Pongola glamping avontuur, met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.