fbpx

Pod Times Square

4-daagse Verre reizen naar New York bij Pod Times Square

va. 103,00

Meer informatie

Beschrijving

Pod Times Square

Gratis fietstour New York, Heerlijk in hartje New York, Metrostation op steenworp afstand, Hudson River Park dichtbij, Huur een fiets en ontdek de stad, Wandelen langs de Hudson River & inclusief transfers.

Dit hotel ligt heerlijk centraal, vlakbij Times Square zoals de naam van het hotel al verraadt. Je voelt hier gelijk de sfeer van deze bruisende stad. Laat je culinair verrassen in het restaurant van het hotel of ga op pad en duik een restaurant binnen. Keuze genoeg. En door de centrale ligging is je bed vlakbij dus na een korte wandeling ben je klaar voor een goede nachtrust.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.