fbpx

Piramides en strandplezier

Deze korte familiereis is ideaal voor de herst- of voorjaarsvakantie en combineert de piramides met een heerlijke strandvakantie.

va. 1.078,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ben je op zoek naar een leuke vakantie Egypte, samen met de kinderen? Deze rondreis brengt je naar Cairo waar je met eigen ogen de Piramides van Gizeh en echte mummies kunt zien. Je reist op een rustiger tempo, zodat de kinderen ook goed mee kunnen komen en genoeg tijd voor bij het zwembad overhouden. Je eindigt met een heerlijke strandvakantie in Hurghada, waar genoeg te doen is voor jong en oud. Ideaal voor een weekje herst- of voorjaarsvakantie!  
Piramides, de Sfinx en mummies
Je familievakantie in Egypte begint in Cairo, waar je uiteraard een bezoek brengt aan Egyptes grootste schat en wereldwonder, de piramides van Gizeh. Naast de 3 grote piramides, ligt de wereldberoemde Sfinx van Gizeh op wacht om de schatten van de farao’s te bewaken. Ook kun je er ontdekken hoe men vroeger papier en parfum maakte.   
Wil je ook de echte schatten van de farao’s zien, bezoek dan het Egyptisch Museum. Of kies voor een meer interactief verhaal voor de kinderen in het Pharaonic Village. Dit is een soort themapark waar meer dan 100 acteurs de Egyptische geschiedenis echt tot leven brengen en je meer leert over het leven van de farao, de geheime tombe van de farao Toetanchamon of hoe de piramides en mummies werden gemaakt.
Om alvast wat mooie souvenirs te scoren en de geur van wierrook en specerijen op te snuiven, kun je naar ’s werelds grootste souk, de Khan El-Khalili Bazar. Afdingen is natuurlijk dé sport in Egypte!
Strandvakantie Hurghada
Na het bruisende Cairo vlieg je naar de badplaats Hurghada voor een heerlijke strandvakantie aan de Rode Zee. Hier geniet je van het warme klimaat en de langgerekte stranden. Je kunt er snorkelen naar hartenlust, een dagje glijbanen- en waterpret beleven in één van de aquaparken of de woestijn intrekken op een kameel of jeep.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Turkish Airlines van Amsterdam naar Cairo.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.