fbpx

Pinewood Beach Resort & Spa

9

9-daagse Verre reizen naar Kust bij Pinewood Beach Resort & Spa

va. 1.451,00

Meer informatie

Beschrijving

Pinewood Beach Resort & Spa

Vakantie vieren in een waar paradijs, Zó op Galu Beach, Verse ingrediënten zo uit de eigen moestuin, Iedere dag een glimlach, Duiken, snorkelen, wind- en kitesurfen, Relax in de spa & inclusief transfers.

Verblijf je in dit fijne hotel, dan kom je helemaal tot rust in een waar paradijs. Het hotel ligt aan Galu Beach, dus na het ontbijt loop je zo door naar het strand. Als je liever relaxt aan het zwembad dan kan dat natuurlijk ook. Ook is de omgeving perfect om verschillende watersporten uit te oefenen. In de avond geniet je van heerlijke lokale en internationale gerechten in een van de restaurants. De dag is nog niet voorbij dus je brengt een bezoek aan de spa van het hotel. Dit is nog eens vakantie.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.