fbpx

Pan Hou: rijstterrassen van de Red Dao

Pan Hou: rijstterrassen van de Red Dao 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

De puntige bergen van Ha Giang omsingelen verborgen valleien en dorpen waar een grote hoeveelheid verschillende etnische bevolkingsgroepen leven. Vanuit je comfortabele ecolodge in Pan Hou maak je al wandelend langs rijstterrassen kennis met de Red Dao groep, gekenmerkt door hun rode tulbanden en zilver. Voor een unieke ervaring verleng je de bouwsteen met een nacht in een Hmong homestay.

Reis Vietnam: Pan Hou: rijstterrassen van de Red Dao

Ontdek het prachtige Vietnam en laat je betoveren door de adembenemende natuur, de rijke cultuur en de heerlijke keuken. Van de schilderachtige rijstvelden en de fascinerende Halongbaai tot de bruisende steden en historische monumenten, Vietnam biedt voor elk wat wils. Maak deze bijzondere reis, Pan Hou: rijstterrassen van de Red Dao, met Riksja Travel. Ervaar de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking en dompel jezelf onder in een wereld van kleur en geur. Boek vandaag nog jouw reis naar Vietnam en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

Ontdek Vietnam, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.