fbpx

Op de thee in Darjeeling

Op de thee in Darjeeling 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Met links het afwisselende Nepal en rechts het ongerepte Bhutan ligt Darjeeling verscholen tussen de witte bergpieken. Het koele Darjeeling is een Indiase stad met een Nepalees tintje en een toevluchtsoord voor Indiërs die verkoeling zoeken. Deze streek is nog niet zo ontdekt door de grote toeristenstromen.
De stad is omgeven door weelderige theeplantages, de vrouwen dragen kleurrijke sari’s en grote manden op hun rug bij het plukken van de thee. Drink een kopje thee, maak een wandeling door de theevelden en tempels en geniet van het bergachtige landschap. Dit is een verfrissende halte op je reis door de Himalaya-regio.
verder lezen

Reis India: Op de thee in Darjeeling

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Op de thee in Darjeeling, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.