fbpx

New York and Washington By Rail

Tijdens deze 7-daagse reis bezoek je 2 beroemde metropolen van Amerika. Je begint in New York, een geweldige hippe en bruisende wereldstad. Vervolgens per Amtrak naar het historische Washington DC. De…

va. 1.380,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze 7-daagse reis bezoek je 2 beroemde metropolen van Amerika. New York een geweldige hippe en bruisende wereldstad. De stad kent ontelbaar veel bezienswaardigheden, geweldige winkelmogelijkheden en enorm veel entertainment. Ontdek New York met een leuke fietstocht door Central Park of woon een gospel optreden bij in Harlem of bekijk vanaf het Vrijheidsbeeld de skyline van New York! Je hotel is zeer centraal gelegen in Manhattan.
De sfeervolle hoofdstad Washington D.C
Per trein reis je naar Washington D.C. De hoofdstad van Amerika is verassend met zijn leuke wijken met pleintjes vol boekwinkels en sfeervolle restaurants. Maar de stad is uiteraard wereldberoemd om zijn historische gebouwen, zoals het Witte Huis, The Capitol en FBI hoofdkantoor. Bovendien is deze machtige stad overgoten met een politiek sfeertje.
Tijdens deze reis ontvang je ook voor beide steden een dag pas voor City Hop Off Tour, zodat je op eigen gelegenheid de hoogtepunten kunt bekijken.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met United Airlines van Amsterdam naar New York – JFK vliegveld.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.