fbpx

Ndame Beach Lodge

9-daagse Verre reizen naar Zanzibar bij Ndame Beach Lodge

va. 1.145,00

Meer informatie

Beschrijving

Ndame Beach Lodge

Service met een smile, Loop zo het strand op, Uitrusten in frisse kamers, Plons in de zee of het zwembad, Genieten van een heerlijk ontbijt, Kleinschalig hotel & inclusief transfers.

Wandel vanuit het hotel zo het strand op. Die strandvakantie wordt je zo wel heel makkelijk gemaakt. Ideaal toch? Geniet van de warme zonnestralen én de warme service. Zo bereidt de barman graag je favoriete cocktail. Ook het ontbijt is om je vingers bij af te likken. Vergeet hierbij niet om de fruitsappen te proeven. Met een goedgevulde maag kan je dag vol ontspanning beginnen. Heerlijk zonnen op een van de ligbedden terwijl je eindelijk dat goede boek leest. Voor wat verkoeling duik je zo het zwembad in, waaruit je prachtig uitzicht hebt op de zee. Aan het einde van de dag smul je van het diner bij het restaurant van het hotel.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.