fbpx

Key West Adventure

Breng de dag door zoals vele locals van Key West dat doen; op het water, boven het rif en op het stranden en geniet van een mooie zonsondergang! Grote kans dat je dolfijnen kunt spotten.

va. 167,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Breng de dag door zoals vele locals van Key West dat doen; op het water, boven het rif en op het strand. Je ontdekt waarom de zonsondergang hier zo beroemd is en je maakt kans om dolfijnen te spotten!
Aan het einde van de middag vertrek je naar de haven van Key West om aan boord te gaan van de Fury Catamaran. Vanaf de boot heb je prachtig zicht op de idyllische omgeving rondom het meest zuidelijke eiland van de Florida Keys. Een kijkje in de wondere onderwaterwereld rond het eiland mag niet ontbreken! Zet je snorkel op en aanschouw zelf de schoonheid van het koraalrif en haar inwoners. Je hoeft geen uitstekende zwemmer te zijn, de bemanning zal je begeleiden en voorzien van een snorkeluitrusting en een zwemvest indien gewenst. Dan is het tijd om verder te varen naar één van de meest ongerepte stranden van Key West, gelegen op een afgelegen eiland. Houd onderweg je ogen open, want je weet maar nooit of je dolfijnen of een nieuwsgierige schildpad tegen komt. Op het strand wordt een heerlijke diner geserveerd met o.a. Cubaanse broodjes en pastasalade. Hierna maak je een avontuurlijke kajaktocht op zoek naar verborgen plekken. Terwijl je de natuurlijke schoonheid van de omgeving aanschouwt, word je af en toe door de wind vooruit geduwd. Langzaam wordt het schemerig en kun je genieten van de omgeving vol veranderende kleurschakeringen terwijl de zon langzaam onder gaat.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.