fbpx

Kajak tocht in Hermanus

Mocht je een onvergetelijke en sportieve ervaring willen beleven? Dan is kajakken tussen de walvissen, dolfijnen en zeehonden in Walkers Bay een must. Het uitzicht vanaf het water op Hermanus, Gansbaa…

va. 66,00

Meer informatie

Beschrijving

Ontdek de unieke en schitterende kust van Hermanus per kajak. Het uitzicht vanaf het water op Hermanus, Gansbaai en in de verte Cape Agulhas is fantastisch. Mocht je een onvergetelijke en sportieve ervaring willen beleven? Dan is kajakken tussen de walvissen, dolfijnen en zeehonden in Walkers Bay een must.
Vooral tussen augustus en december komen mensen vanuit de hele wereld naar Hermanus, ook wel bekend als de walvissenhoofdstad van de wereld. In de baai van dit mooie kustplaatsje komen rond deze periode enkele honderden Southern Right walvissen hun jongen ter wereld brengen. De Southern Right walvis is de derde grootste walvis ter wereld. Maar ook in de overige periode maak je kans om een springende dolfijn of zeehond naast de kajak te spotten. De tocht duurt 2 uur en je wordt begeleid door een ervaren gids, die de baai op zijn duimpje kent en ook alles weet over walvissen en andere dieren die in de baai leven. Bij slecht weer, zoals sterke wind en hoge golven gaat de tour niet door. Meestal is het ’s morgens qua wind en golven rustiger dan in de middag.
Over deze tour:Vertrektijden: November t/m april: 8h00, 10h30 en 13h00 – Mei t/m oktober: 9h00, 11h30 en 14h00Duur: circa 2 uurDe tour is op basis van Internationaal reisgezelschapMinimaal 2 personen


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.