fbpx

Jökulsárlón Glacier Lagoon Amfibieboot tour

Jökulsárlón Lagoon is één van de hoogtepunten aan de zuidkust van IJsland. Met deze excursie maak je een unieke boottocht op de lagune in een amfibieboot.

va. 61,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Jökulsárlón Glacier Lagoon is één van de hoogtepunten aan de zuidkust van IJsland. Met deze excursie maak je een unieke boottocht op de lagune in een amfibieboot. Tijdens de excursie vaar je tussen de enorme ijsbergen in het schilderachtige landschap van Jökulsárlón. De wel 1000 jaar oude gigantische ijsbrokken zijn afgebrokkeld van de Breiðamerkurjökull gletsjer. De gletsjer is een aftakking van de Vatnajökull Glacier. Met een beetje geluk maak je kans om zeehonden te zien.
De excursie duurt 30-40 minuten en is inclusief een Engelssprekende gids die je de geologie en feiten van de lagune uitlegt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.