fbpx

Jeruzalem en Tel Aviv

Tijdens deze combinatie reis combineer je 2 bijzondere wereldsteden, de hoofdstad en heilige plaats Jeruzalem en het hippe en moderne Tel Aviv.

va. 902,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze combinatie reis combineer je 2 bijzondere wereldsteden.
Ontdek Jeruzalem en Tel Aviv
Jeruzalem is de hoofdstad van Israël en een heilige plaats voor drie godsdiensten: christendom, jodendom en islam. Het is heerlijk om hier rond te dwalen door de eeuwenoude straatjes en alle bezienswaardigheden, zoals de Klaagmuur en Rotskoepel te bewonderen. Proef op de beroemde Mahane Yehuda markt de lokale lekkernijen.  Dan ga je naar Tel Aviv. Een stad met een gehele andere uitstraling dan Jeruzalem. Tel Aviv is hip, modern en bruisend en heeft leuke wijken met ieder een andere sfeer. Bovendien zijn de mooie uitgestrekte stranden met palmbomen altijd dichtbij.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Ben Gurion International.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.