fbpx

Israël & Jordanië, 18 dagen

Israël & Jordanië, 18 dagen

va. 2.495,00

Meer informatie

Beschrijving

Israël en Jordanië zijn heerlijke bestemmingen om met kinderen naar toe te gaan. Je hoeft niet lang te vliegen en het eten in de restaurants is goed en gevarieerd. Tijdens deze reis is het ontbijt inbegrepen en de hotels hebben meestal een zwembad, of liggen pal aan het strand. Vooral de kinderen genieten van een overnachting in een bedoeïenenkamp. Je komt veel te weten over de geschiedenis en stapt in de voetsporen van Indiana Jones als je de in rotsen uitgehakte stad Petra ontdekt.

Route:
Amsterdam – Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv – Caeserea – Haifa – Akko
Akko – Nazareth – excursie Tabgah – Capernaum – Tiberias
Tiberias, Golan Hoogvlakte en Safed
Tiberias – Yardenit – Amman, stadstour
Amman, excursie Jerash
Amman – Madaba – Mt. Nebo – Kerak – Petra
Petra
Petra – Wadi Rum, woestijnovernachting
Wadi Rum – Aqaba
Aqaba
Aqaba – Massada – Dode Zee – Jerricho
Jerricho – Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem, optioneel bezoek Bethlehem
Jeruzalem – Tel Aviv
Tel Aviv – Amsterdam


Op deze gevarieerde rondreis door Israël en Jordanië met de kinderen bezoek je naast de plaatsen als Tel Aviv, Amman en Jeruzalem, ook de indrukwekkende woestijn. Daarnaast bezoeken we de spectaculaire uit de rotsen gehouwen stad Petra. Drijf in de Dode Zee en geniet van de zon en het strand aan de Rode Zee in Aqaba.

 

 

Extra informatie

Land

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Djoser

Djoser ervaringen en reviews

Djoser is een touroperator, gespecialiseerd in duurzame en spirituele reisreizen dat je helpt bij het vinden van de beste tours en activiteiten op een bestemming. Ervaring met Djoser?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Djoser? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Djoser. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Djoser reviews en ervaringen pagina over Djoser, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.