fbpx

Islandhopping Koh Chang

Kom helemaal tot rust tijdens deze heerlijke islandhopping reis in de Koh Chang archipel. U verblijft allereerst op het groene eiland Koh Chang, gevolgd door de kleine nabijgelegen tropische eilandjes…

va. 1.445,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
In het oosten van Thailand ligt de Mu Koh Chang National Park archipel, een tropische en nog niet zo bekende groep van zo’n 50 eilandjes. Het grootste eiland is ook meteen het bekendste eiland: Koh Chang. Dit eiland met mooie stranden en een groen junglehart wint aan populariteit en is een heerlijke strandbestemming. Maar de archipel kent ook nog andere, schitterende eilandjes waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee, rust en prachtige witte stranden. Tijdens deze islandhopping reis verblijf je behalve op Koh Chang ook op de kleinere eilandjes Koh Kood en Koh Mak.
Tropisch eiland Koh Chang
Koh Chang of ‘Elephant Island’ rijst uit de zee omhoog tot het hoogste punt Salak Piek op 744 meter boven de zeespiegel. Het binnenland is begroeid met ruige, ongerepte jungle terwijl je aan de rand van het eiland met name in het westen prachtige zandstranden vindt. Het eiland is na Phuket het grootste eiland van Thailand, maar het is gelukkig pas vrij recentelijk ontdekt als toeristenbestemming en daardoor nog relatief rustig. Omdat Koh Chang onderdeel is van een nationaal park zul je geen hoogbouw aantreffen.
Natuur en strand op Koh Kood
Koh Kood is het op twee na grootste eiland van deze archipel. Naast prachtige witte stranden vind je op dit eiland ook een mooie natuur met bergen, stroompjes en watervallen. Het is nog geen toeristisch eiland, waardoor het nog heerlijk rustig is en je hier nog echt van de ongereptheid van dit bountyeilandje kunt genieten.
Koh Mak: strand en onderwaterwereld
Het laatste eiland van deze islandhoppingreis is het eilandje Koh Mak. Koh Mak is een klein, vlak eiland gelegen tussen Koh Chang en Koh Kood. Het eiland heeft een oppervlakte van 16 km2 en is daarmee het derde grootste eiland van het Koh Chang Marine Park. Koh Mak is een paradijs voor liefhebbers van witte zandstranden en snorkelaars die de koraalrijkdom willen bewonderen. De prachtige stranden en onderwaterwereld zijn dan ook de belangrijkste attracties van het eiland.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Bangkok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.