fbpx

Islandhopping in de Seychellen

Islandhopping in de Seychellen, 3 nachten Mahe, 4 nachten Praslin en 3 nachten La Digue.

va. 2.146,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De Seychellen zijn niet alleen de ideale bestemming voor strandliefhebbers. Het eilandparadijs biedt talloze mogelijkheden om de verschillende eilanden met elkaar te combineren. Ieder eiland heeft zijn eigen sfeer, maar is altijd voorzien van een ongerept groen hart en palmomzoomde witte zandstranden. Vanuit de pittoreske hoofdstad Victoria passeren alle iconen van de Seychellen de revue: de fotogenieke stranden met granieten rotspartijen, de wonderschone Vallée de Mai met de unieke Coco de Mer-palm en de zachtaardige reuzenlandschildpadden. Geen moment zal de verveling toeslaan tijdens deze geweldige islandhoppoing reis.
Mahé en het wilde zuiden
Je begint je reis op het hoofdeiland Mahé waar zich ook één van de kleinste hoofdsteden ter wereld bevindt: Victoria. Proef de Creoolse sfeer, bezoek marktjes en een natuurreservaat in het schilderachtige zuiden van het eiland waar ook een grote groep nieuwsgierige reuzenlandschildpadden is uitgezet.
Stranden en Coco de Mer-palmen van Praslin
Het volgende eiland is de plek waar je kennismaakt met de iconische stranden van de Seychellen en de betoverend mooie Vallée de Mai in het hart van het eiland. Dit Unesco-werelderfgoed is één van slechts twee plekken waar je de bijzondere Coco de Mer-palm in de natuurlijke omgeving kan bewonderen. Slenter over magnifieke stranden, geniet van adembenemend mooie zonsondergangen en laat de ongerepte stilte van de jungle op je inwerken.
La Digue
Dit lieflijke eiland laat zich het beste verkennen met de fiets! Hoewel La Digue gemakkelijk vanuit Praslin kan worden bezocht tijdens een dagexcursie, is de sfeer zo ontspannen op het eiland dat het vooral heel uitnodigend is voor een verblijf van en paar nachten. Dit is de plek waar je helemaal tot rust komt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Seychelles International Airport.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.