fbpx

In de Voetsporen van Confucius

Inclusief vluchten. Deze 19-daagse afwisselende reis brengt je naar grote steden, maar voert je ook langs dorpen met kleurrijke minderheidsgebieden met hun eeuwenoude tradities. Je maakt kennis met ee…

va. 3.340,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze 19-daagse afwisselende reis breng je naar grote steden, maar ook langs dorpen met kleurrijke minderheidsgebieden met hun eeuwenoude tradities. Je maakt kennis met een uniek volk met een imponerend verleden. Bezoekt China’s ontelbare kunstschatten uit vervlogen tijden en zijn weergaloze natuur. China is een land met een indrukwekkende geschiedenis en eeuwenoude tradities en een schatkamer aan cultuur en filosofische wijsheden. Tijdens deze reis ga je naast alle panoramische schoonheid ook kennismaken met het dagelijkse traditionele leven.
Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 153,- inbegrepen, zodat u ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.
Gedurende de reis verblijf je veelal in kleinschalige hotels, zoals in een ‘hutong’ hotel (met een binnenhofje) of in een guesthouse in een waterdorp midden in de Yangtze Delta met lampionnen als verlichting. Je maakt kennis met de heerlijke culinaire en lokale gerechten die China rijk is.
Rondreis naar het Shaolin klooster
Vanuit het bruisende Beijing, neem je de hoge snelheidstrein naar het betoverende Pingyao en maak je een fietstocht langs kleine straatjes en hofjes, versierd met rode lampionnen. Bezoek het legendarische Shaolin klooster, de bakermat van de Kung Fu. Laat je imponeren door de indrukwekkende boeddhistische grotkunst van de Longmen grotten. In Xian kom je oog in oog te staan met het indrukwekkende Terracotta leger. Probeer de meditatieve bewegingsvorm van de lokale bevolking: Tai Chi te midden van een wonderlijk decor.
Ontdek Suzhou, Shanghai en Hangzhou
In Suzhou beroemd om haar tuinen is alles in perfecte harmonie aangelegd en kun je de yin yang filosofie terug zien. Laat je verrassen door het best bewaarde waterdorp van de Yangtze delta; Wuzhen, waar je per boot naar je hotel wordt gebracht. Vervolgens reis je verder naar Shanghai, de meest trendy stad van China, maar ook met oude volks wijkjes, waar je mannen op binnen hofjes potje mahjong ziet spelen of buiten wandelen met hun vogeltjes in kooitjes. Ten slotte naar het hemelse Hangzhou met zijn heilige West-Lake. Deze reis laat je niet alleen China zien, maar ook beleven.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Beijing.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.