fbpx

Imposant Laos

Laos is nog een van de meest authentieke en ongerepte landen in Zuidoost-Azie. Geniet van de oude, schitterend versierde tempels, de uiterst vriendelijke bevolking en het heerlijke eten, waar ook nog …

va. 603,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze korte tour in Laos bezoek je de bekendste en mooiste hoogtepunten van het land. Laos is nog een van de meest authentieke en ongerepte landen in Zuidoost-Azië. Geniet van de oude, schitterend versierde tempels, de uiterst vriendelijke bevolking en het heerlijke eten, waar ook nog sporen van de Frans-koloniale tijd te herkennen zijn.
Charmant Luang Prabang
Je bezoekt allereerst het charmante, oude centrum van Luang Prabang. Het centrum is compact en sfeervol, met vele oude tempels en huisjes. Wandel door de smalle straatjes, pik een terrasje voor een verkoelend drankje en wandel langs de Mekong rivier.
Schitterend landschap bij Vang Vieng
Dan reis je naar Vang Vieng. Het is een gezellig klein plaatsje dat omgeven wordt door een schitterend landschap van groene vlaktes doorspekt met een ruig karstgebergte. Hier maak je een wandeling en bezoek je een grot.
Hoofdstad Vientiane
Tenslotte reis je naar Vientiane, de hoofdstad van het land. Deze stad is grootser met wijdere straten die nog zijn aangelegd in de Frans-koloniale tijd en ook doen denken aan de Franse boulevards. Hier bezoek je ook de hoogtepunten van de stad.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.