fbpx

Ho Chi Minh City: skyline van het zuiden

Ho Chi Minh City: skyline van het zuiden 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Zwoele avonden, druk verkeer en groene parken waar mensen flaneren en sporten na een lange werkdag, dat is HCMC, oftewel Saigon: een stad in ontwikkeling. Een lokale bewoner neemt je mee in het dagelijks leven. Prikkel je zintuigen met wierookgeuren en Chinese hapjes. Hoge gebouwen kleuren de skyline en staan in contrast met de rondrijdende riksja’s. Met een verblijf in ons centraal gelegen hotel sta je midden in de stad om het leven hier zelf te ervaren.

Reis Vietnam: Ho Chi Minh City: skyline van het zuiden

Ontdek het prachtige Vietnam en laat je betoveren door de adembenemende natuur, de rijke cultuur en de heerlijke keuken. Van de schilderachtige rijstvelden en de fascinerende Halongbaai tot de bruisende steden en historische monumenten, Vietnam biedt voor elk wat wils. Maak deze bijzondere reis, Ho Chi Minh City: skyline van het zuiden, met Riksja Travel. Ervaar de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking en dompel jezelf onder in een wereld van kleur en geur. Boek vandaag nog jouw reis naar Vietnam en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

Ontdek Vietnam, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.