fbpx

Hit the road in je eigen campervan

Hit the road in je eigen campervan 19 dagen / 18 nachten Roundtrip

va. 2.870,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Een home away from home. Deze campervanroadtrip is één groot avontuur. Je slaapt in de natuur en beleeft de Nationale Parken daardoor optimaal.  Je bespaart kosten, je slaapt en kookt onderweg en doet precies waar je zelf zin in hebt. Met je camper cross je het hele zuidwesten door. Van de steden tot de nationale parken.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Hit the road in je eigen campervan met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Hit the road in je eigen campervan, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.