fbpx

Historie en Schildpadden van Prison Island

Bezoek Changuu, ook wel bekend als Prison Island, en leer hier niet alleen de historie kennen maar ook de indrukwekkende landschildpadden.

va. 38,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Je wordt opgehaald bij je hotel en naar de pier gebracht, vanwaar je een boottocht van circa 30 minuten maakt naar Changuu, ook wel bekend als Prison Island.
Gevangenis op Prison Island
Hoewel er inderdaad een gevangenis staat op Prison Island, is deze nooit in gebruik genomen als gevangenis. Wel als quarantainestation. Tijdens je bezoek zal je gids je de geschiedenis van dit eiland vertellen.
Schildpadden van Prison Island
Je maakt op dit eiland ook kennis met de landschildpadden (Seychellenreuzenschildpadden) die hier wonen. Vier exemplaren zijn in 1919 door de Britse gouverneur van de Seychellen cadeau gedaan en zij gedijden erg goed op dit eiland. Helaas nam hun aantal vanaf de jaren ’60 snel af door stroperij en inmiddels is het een bedreigde diersoort. Op dit eiland werken ze er hard aan om de soort te beschermen. Tijdens je bezoek zul je de schildpadden op hun gemakje zien rondscharrelen op het eiland en het is fascinerend om te bedenken dat enkele van hen meer dan 150 jaar oud zijn!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.