fbpx

Hampton Inn Brooklyn Downtown

4-daagse Verre reizen naar New York bij Hampton Inn Brooklyn Downtown

va. 103,00

Meer informatie

Beschrijving

Hampton Inn Brooklyn Downtown

Gratis fietstour New York, In het hart van Brooklyn, Op 1 km van de Brooklyn Bridge, Comfortabele kamers, Metro op 600 meter, Blijf in shape in de fitness & inclusief transfers.

Tijdens je stedentrip naar New York mag een wandeling over Brooklyn Bridge niet ontbreken. Verblijf je in dit hotel, dan verraad de naam het al…de brug ligt om de hoek. Brooklyn Bridge. Ga op pad om deze wereldstad te verkennen. Tussen de torenhoge wolkenkrabbers is er genoeg ruimte voor gezellige parken. Neem nog een afsluitend drankje op het mooie terras met uitzicht voordat je je bed induikt.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.