fbpx

Groepsreis Indonesië: Bali & Komodo. Sawa’s, draken en onbewoonde eilandjes

Groepsreis Indonesië: Bali & Komodo; Sawa’s, draken en onbewoonde eilandjes. Verblijf in Tweepersoonskamer voor 15 dagen / 14 nachten

va. 2.599,00

Meer informatie

Beschrijving

Ben je toe aan vakantie? Eindelijk weer de warmte van de zon voelen en dan het liefst omgeven zijn door de mooiste kleuren zeewater en witte zandstranden? Wil je samen met een groep gelijkgestemden een aantal bijzondere plekken in de natuur ontdekken en jezelf onderdompelen in een exotische cultuur? Ga dan mee op deze Shoestring groepsreis naar Bali en de Komodo Archipel! Tijdens je drie-daagse verblijf in de Komodo Archipel, vaar je langs onbewoonde eilandjes met oogverblindend mooie stranden, zwem en snorkel je op de meest bijzondere plekjes en ga je op zoek naar de beroemde Komodovaraan. Op Bali geniet je van hindoeïstische heiligdommen zoals Tanah Lot, de rijstvelden van Jatiluwih en de watervallen van Munduk. Je sluit je reis af in Canggu, de hipste plek op Bali.

 

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Shoestring

In 1996 is Shoestring opgericht om de jonge (wereld)reizigers verre bestemmingen te laten ontdekken tegen een scherpe prijs. Er werd gestart met enkel groepsreizen. Inmiddels biedt Shoestring naast avontuurlijke groepsreizen ook speciale single reizen en unieke individuele rondreizen aan naar alle uithoeken van onze planeet.
Ervaring met Shoestring?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Shoestring? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Shoestring. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Shoestring reviews en ervaringen pagina over Shoestring, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Shoestring dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.