fbpx

Groepsreis Georgië Actief. Hiken door het onbekende Georgië

Groepsreis Georgië Actief; Hiken door het onbekende Georgië. Verblijf in Tweepersoonskamer voor 14 dagen / 13 nachten

va. 1.999,00

Meer informatie

Beschrijving

Deze reis is perfect voor de actieve reiziger die van natuur en cultuur houdt. Tijdens deze rondreis Georgië geniet je van al het moois van het nu nog redelijk onbekende en authentieke Georgië. Fascinerende landschappen, besneeuwde bergtoppen, oude kerken en culinaire hoogtepunten zullen niet ontbreken tijdens deze Georgië reis. Het Kaukasus gebergte maakt de omgeving uitermate geschikt voor actieve wandelingen. Gastvrijheid, bergmeren, lokale wijnproeverijen, oude dorpjes en adembenemende uitzichten: deze reis heeft het!

 

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Shoestring

In 1996 is Shoestring opgericht om de jonge (wereld)reizigers verre bestemmingen te laten ontdekken tegen een scherpe prijs. Er werd gestart met enkel groepsreizen. Inmiddels biedt Shoestring naast avontuurlijke groepsreizen ook speciale single reizen en unieke individuele rondreizen aan naar alle uithoeken van onze planeet.
Ervaring met Shoestring?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Shoestring? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Shoestring. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Shoestring reviews en ervaringen pagina over Shoestring, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Shoestring dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.