fbpx

Grand Tour Natuurwonderen West Amerika Superior

Inclusief vluchten. Fly drive door de mooste gebieden West Amerika met. De reis brengt u o.a. naar Los Angeles, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Zion, Bryce, Las Vegas,Yosemite en San Francisco….

va. 3.317,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze fly drive rondreis door West Amerika ervaar je de ultieme vrijheid om met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden. Amerika heeft een ruime collectie aan natuur wonderen en indrukwekkende landschappen met een ongekende diversiteit. Woestijnen, canyons, diepe wouden, gletsjers en meren wisselen elkaar af. Gedurende deze reis kom je maar liefst in 12 Nationale parken & Monumenten. Je reis begint in "de Stad van de Engelen" Los Angeles. Met zijn Universal Studios, Hollywood en Rodeo Drive. Via het subtropische San Diego met zijn Spaanse sferen verlaat je de kust voor de woestijn. Je bezoekt o.a. het wereldberoemde Grand Canyon en het dinosaurus landschap van Petrified Forest. Ervaar de Navajo cultuur in Monument Valley. Laat je betoveren door Arches, Canyonlands, Bryce en Zion National Park en ervaar schoonheid van de natuur. Het contrast is groot als je wordt omringd door de glitter & glamour van Las Vegas.
Beren spotten in Yosemite
In Yosemite National Park kun je genieten van gletsjers, watervallen en monolieten. Leuk om te picknicken in de overweldigende natuur, maar pas wel op voor de beren! Je overnacht in Yosemite in een comfortabele tent met bedden en valt in slaap op de geluiden van de natuur.
San Francisco ontdekken
Ten slotte naar San Francisco. Deze schitterende stad, heeft zowel Europese als Aziatische invloeden, maar is op en top Amerikaans. De enorme afwisseling qua steden en natuur zullen deze reis tot een onvergetelijke ervaring maken. Je verblijft in superior hotels tijdens de reis.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met United Airlines van Amsterdam naar Los Angeles.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.