fbpx

Grand Tour Myanmar

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt u door een groot deel van Myanmar. U maakt op kennis met dit land van de gouden pagodas, niet alleen door de enorme diversiteit aan tempels, maar o…

Beschrijving

Informatie
Deze individuele rondreis brengt je door een groot deel van Myanmar. Je maakt kennis met dit land van de gouden pagodes, niet alleen door de enorme diversiteit aan tempels, maar ook door een kijkje in het rijke verleden te nemen, door de prachtige natuur te reizen en door kennis te maken met de vele Birmese volken en hun beroemde vriendelijkheid.
Yangon en Inle Lake
Bij het schilderachtige Inle Lake bezoek je het nog onbekende Kakku, waar duizenden pagodes als het ware een bos van steen vormen. Op het meer verblijf je in accommodatie op palen, waar je kunt genieten van de rust en stilte van het meer en het immense uitzicht.
De rondreis door Myanmar start en eindigt in de voormalige hoofdstad Yangon, een vriendelijke stad langs de rivier. Je kunt er door de groene parken wandelen, in het levendige Chinatown valt er van alles te zien en de zonsondergang bij de beroemde gouden Shwedagon Pagode mee maken.
Mandalay en koloniale steden in het noorden
Bij Mandalay kun je de voormalige koninklijke hoofdstad Mingun bezoeken, voordat je door de bergen richting het voormalige Engelse vakantieoord Pyin Oo Lwin reist. Hier ga je per paardenkoets op verkenning.
Dan is het tijd om de uitgestrekte bergen van Myanmar te ontdekken. Per bijzondere treinrit reis je dwars door prachtige uitgestrekte gebieden met natuur naar Hsipaw, dat in een vallei ligt en omringd wordt door bergdorpjes van de Shan en Kachin. Hier ga je een trekking maken en maak je kennis met de kleurrijke bevolking. Via Mandalay gaat de rondreis verder naar Monywa, een niet veel bezochte plaats, waar je de Poe Win grotten bezichtigt. In meer dan 900 grotten vind je de prachtigste en rijkelijk gedecoreerde wandschilderingen en beelden.
Tempelvlakte van Bagan
Daarna reis je verder en ga je vanaf Pakkoku per boot naar Bagan, waar de toppen van duizenden tempels, van groot tot klein, boven de horizon uitsteken. Je kunt er heerlijk rondrijden op je elektrische scooter en zo op ontdekking gaan langs de vele stoepa’s en paleizen. Tijdens zonsopkomst of ondergang kun je pas echt goed de bijzondere schoonheid van deze magische plaats zien.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Singapore Airlines van Amsterdam naar Yangon.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.