fbpx

Grand Tour China

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van China. Van keizerlijk Beijing, Xian, Yangtze cruise, Lijiang en Dali in Yunnan en Karstgebergte rondom …

va. 5.027,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
China spreekt al eeuwen tot de verbeelding van reizigers. De immense natuur met hoge bergen en diepe meren, slaperige minderheidsdorpjes, waar de bevolking nog in klederdracht loopt en leven volgens hun diepgewortelde cultuur. Oude ommuurde steden met houten huizen met binnenhofjes versierd met vogelkooitjes en rode lampionnen. Maar tegenwoordig ook de hypermoderne steden, snelle treinen en hippe restaurants.
Tijdens deze complete privé reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 104,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast. Tijdens deze zeer uitgebreide individuele rondreis door China, kom je langs alle beroemde hoogtepunten van dit fascinerende land. Je bezoekt het keizerlijk Beijing en uiteraard ook de Chinese Muur. Per nachttrein reis je naar Xian, om het indrukwekkende Terracotta Leger te aanschouwen.
Een 4-daagse Yangtze cruise
Dan is het tijd om te ontspannen op een mooi cruiseschip voor 4 dagen op de Yangtze, de langste rivier van Azië. Laat je verrassen door diepe kloven en het leven van de bevolking die al eeuwen op dezelfde wijze voortkabbelt. Hierna vlieg je naar Lijiang, gelegen in de kleurrijke provincie Yunnan, aan de voet van de Himalaya. Hier bezoek je ook Dali en het Stenen Woud.  Vervolgens vlieg je naar Guilin met zijn sprookjeslandschap van het jade groene Karstgebergte met steile rotsen waartussen rivieren slingeren.
Hoogtepunten zoals het karstgebergte en Hong Kong
Je overnacht in het adembenemende, hooggelegen Drakensrug rijstvelden, waar de tand des tijds nog geen invloed heeft gehad.Je rondreis wordt afgesloten in de bruisende stad Hong Kong. Tijdens deze zeer volledige rondreis zul je China leer je het land op zijn mooist kennen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Emirates van Amsterdam naar Beijing.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.