fbpx

Gouden Driehoek tour

Je reist vanuit Chiang Mai o.a. naar het drielandenpunt van Thailand met Laos en Myanmar. Je bezoekt tevens een twee dorpjes van bergvolkeren en een theeplantage.

va. 558,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze bijzondere tour vertrekt vanuit de noordelijke hoofdstad Chiang Mai.
Geniet van de prachtige, afwisselende omgeving. Rijstvelden, pittoreske boerderijen en bergen bepalen het uitzicht. Je bezoekt een theeplantage en maakt kennis met diverse etnische volkeren. Bij het plaatsje Mae Sai, aan de grens met Myanmar, zul je de levendige markt bezoeken en de grensovergang zien. Uiteraard bezoek je ook de Gouden Driehoek, het drielandenpunt waar de machtige Mekong rivier de scheiding vormt tussen Thailand, Laos en Myanmar.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.