fbpx

Geschiedenisles in Boston

Geschiedenisles in Boston 3 dagen / 2nachten Buildingblock

Beschrijving

De charmante stad Boston aan de oostkust van Amerika is een mooie plek om je reis door New England te beginnen of te eindigen. De Freedom Trail die dwars door de stad loopt is een belangrijk stukje Amerikaanse geschiedenis. Onze gids vertelt je er, geheel vanuit een ‘Bostonian’ perspectief, alles over. Daarnaast is het ook de stad van de prestigieuze Harvard Universiteit die je vanuit je centraal gelegen hotel prima kunt bezoeken.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Geschiedenisles in Boston met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Geschiedenisles in Boston, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.