fbpx

Fietsen in de Viñales Vallei

De panoramische, groene vallei is vrij vlak en wordt gekenmerkt door ‘mogotes’, hoge afgeronde begroeide kalkstenen heuvels die loodrecht uit het landschap omhoog rijzen. Een prachtige locatie om te g…

va. 130,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De Viñales vallei is een behoorlijk contrast met de drukke stad Havana. De panoramische, groene vallei is vrij vlak en wordt gekenmerkt door ‘mogotes’, hoge afgeronde begroeide kalkstenen heuvels die loodrecht uit het landschap omhoog rijzen. Deze prachtige vallei staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van Unesco. In deze vallei vind je ook veel tabaksplantages.
Fietsen door de Viñales vallei
Je gaat op eigen gelegenheid naar het beginpunt van deze excursie. Hier word je opgewacht door je gids en samen wandelen jullie naar de locatie waar de fietsen al klaar staan. Je laat Viñales achter je en gaat op pad.
Bij de mogotes Dos Hermanas vind je rotsschildering Mural de la Prehistoria. Deze enorme schildering is in opdracht van Fidel Castro gemaakt en stelt de evolutie van de socialistische mens voor.  
Via geasfalteerde weggetjes maar ook over zandpaadjes vervolg je je weg. Geniet bij het uitzichtpunt La Penitencia van een panoramisch uitzicht over de vallei. 
Halverwege de fietstour bezoek je een lokale boerderij. Hier kun je even pauze houden en genieten van vers fruit, een lichte snack en een koffie of sapje. 
Een aardsrood zandweggetje leidt je rond de mogote en je gids vertelt je meer over het leven hier in de vallei. Tenslotte arriveer je weer bij het beginpunt van de tour, waar deze excursie eindigt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.