fbpx

Fietsen door Zion

Fietsen door Zion 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Ontdek Zion National Park per fiets en kom op de plekken waar auto’s niet komen. Stippel je eigen route uit en stop onderweg voor een picknick in de wereld van rode rotsen. Bij het ophalen van je fiets krijg je een routekaart, zodat je kunt kiezen uit één van de vele fietsroutes. Een heerlijk sportieve dag! Spoel aan het eind van de dag het zand van je af in het hotelzwembad, midden in het gezellige stadje Springdale.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Fietsen door Zion met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Fietsen door Zion, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.