fbpx

Familiereis ZUID-BRAZILIË – 15 dagen! &quot!Samba, strand en regenwoud&quot!

Dit is een Brazilië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Brazilië is zon, zee en strand, regenwoud en watervallen, samba en …

va. 3.595,00

Meer informatie

Beschrijving

Dit is een Brazilië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Brazilië is zon, zee en strand, regenwoud en watervallen, samba en voetbal. En een vleugje geschiedenis. Omdat Brazilië een gigantisch land is, richt deze reis zich op de hoogtepunten van het zuiden. Rio de Janeiro is nog mooier dan de naam doet vermoeden. Bezoek de mooiste plekjes, leer samba dansen en proef de Braziliaanse keuken. Liefhebbers van voetbal zullen in Rio ook zeker ook aan hun trekken komen. De wereldberoemde watervallen van Iguaçú zijn een wereld op zich. Omgeven door jungle stort het water via talloze watervallen naar beneden. In Paraty leer je meer over de Braziliaanse geschiedenis voordat je je reis afsluit in het paradijselijke Ilha Grande met zijn oogverblindende stranden. Wacht niet langer en ga mee op avontuur in Brazilië!


 

Koning Aap Reisthema’s

Koning Aap biedt groepsreizen in alle soorten en maten aan. Om de wensen van reizigers, te vervullen zijn alle reizen verdeeld in verschillende reisthema’s. Bekijk hier wat bij jou past. Of bekijk direct de reisthema’s bij Koning Aap

  • Kinderen 6+
  • Nederlandstalige reisbegeleider
  • Nieuwe familiereis
  • Familie
  • Kinderen 12+
  • Engelstalige reisbegeleider

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Koning Aap ervaringen en reviews

Koning Aap biedt al ruim 30 jaar bijzondere reizen aan. Men reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid.
Ervaring met Koning Aap?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Koning Aap? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Koning Aap. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Koning Aap ervaringen en reviews pagina over Koning Aap, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Koning Aap dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.