fbpx

Familiereis Kenia Comfort

Kenia is een land met grote toeristische attracties. Het is een land van landschappelijke schoonheid, met weelderige groene landschappen en vele watervallen. Het is ook de thuisbasis van veel wilde dieren zoals olifanten, giraffen en leeuwen.

va. 3.769,00

Meer informatie

Beschrijving

Familiereis Kenia Comfort

Deze familiereis door Kenia is ideaal voor een rondreis met kinderen. Kenia is één van de meest afwisselende landen van Afrika en de afstanden tussen de wildparken zijn niet heel groot. Tijdens de reis ga je op safari in het beroemde Masai Mara, Nakuru
en Amboseli. In Naivasha kun je zelfs wandelen of fietsen tussen de giraffen, gazellen en zebra’s. Je ontmoet de kleurrijke Maasai stammen en de reis eindigt aan de witte stranden van de Indische Oceaan, waar je kunt snorkelen of gewoon
lekker aan de rand van het zwembad liggen. Je overnacht in hotels en in lodges, veelal met zwembad. Tijdens deze reis kampeer je niet.

Bezienswaardigheden Kenia

Met zijn gevarieerde landschap biedt Kenia volop mogelijkheden om nieuwe dingen te ontdekken en te ervaren. Toeristen kunnen wildparken bezoeken, op safari gaan en nationale parken zoals Amboseli, Tsavo West en Tsavo East verkennen. Er zijn ook veel culturele bezienswaardigheden die u kunt bezoeken, zoals Masai Mara National Reserve, Mount Kilimanjaro of Lake Turkana.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Sawadee ervaringen en reviews

Sawadee rondreizen is een reisbureau in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in reizen en reizen naar Afrika, Azië en Zuid-Amerika en is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte, op maat gemaakte en groepsreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met Sawadee?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sawadee? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sawadee. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sawadee ervaringen en reviews pagina over Sawadee, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sawadee Reizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.