fbpx

Elephant Nature Park

Vanuit Chiang Mai kun je dit olifanten opvanghuis bezoeken. Tijdens je bezoek leer je alles over deze reuzen van de jungle.

va. 98,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Olifanten zijn sinds jaar en dag erg belangrijk geweest in Thailand. Ze werden vroeger vooral ingezet als werkdieren, maar tegenwoordig is dat niet meer toegestaan. Er zijn echter nog vele olifanten in het land en steeds meer olifanten vinden een nieuw thuis in een olifantenkamp. Wil je graag kennismaken met olifanten in Thailand, dan is het zaak een kamp te bezoeken waar ze goed verzorgd worden en niet hoeven te werken. Het Elephant Nature Camp is zo’n kamp.
Elephant Nature Camp
In dit kamp leven de olifanten in hun natuurlijke omgeving. Vele olifanten zijn uit nare situaties gered en leren hier opnieuw te genieten van het leven. Niet alleen olifanten leven hier, maar ook andere geredde dieren zoals buffels, honden en katten.
Je wordt in de ochtend bij je hotel opgehaald en reist in circa een uur door een pittoreske landelijke omgeving naar het Elephant Nature Camp. Onderweg hoor je de persoonlijke verhalen van de verschillende olifanten die in deze opvang wonen. Bij aankomst heb je de tijd om deze reuzen van de jungle te observeren en vanaf een voederplatform mag je ze ook voeren.
Dan is het tijd om de eigen honger te stillen met een vegetarisch lunchbuffet. Hierna is het tijd om afscheid te nemen van de olifanten en reis je weer terug naar Chiang Mai.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.