fbpx

Discover Wonderbaarlijk Israël

Voordelige 9-daagse individuele reis Israël? Je reis begint in Jeruzalem. Een stad met een onbeschrijfelijk sfeer. Vervolgens naar de Dode Zee, Ein Gedi, Tiberias, Nazareth, Haifa en natuurlijk Tel A…

va. 1.503,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Verassende groene berglandschappen, wonderbaarlijke woestijnen, idyllische Bijbelse plaatsen, kosmopolitische steden en mooie stranden met palmen. Israël heeft het allemaal.  
Individuele Autorondreis Discover Israël
Tijdens deze 9-daagse fly drive begint je reis in Jeruzalem. Een stad met een 40000 jaar aan rijke en boeiende geschiedenis en met een onbeschrijfelijk sfeer. De stad bestaat uit een Islamitisch, Christelijk, Joods en Armeens deel met elk zijn eigen kenmerken en ambiance. De meeste bezienswaardigheden van Jeruzalem liggen in de oude ommuurde binnenstad, zoals, de Heilige Grafkerk, de Klaagmuur, Via Dolorosa en de Toren van David. Na Jeruzalem is het maar een klein stukje rijden naar een geheel ander hoogtepunt. In de verte zie je het blauwe water van de Dode Zee al schitteren. De Dode Zee vormt deels een natuurlijke grens tussen Jordanië en Israël. Deze zee met het enorme hoge zoutgehalte is een binnenzee die op 417 meter onder de zeespiegel ligt en daarmee het laagste punt ter aarde is. Bij aankomst ga je uiteraard ervaren hoe het is om gewichtloos te dobberen in een uniek landschap.
Drijven in de Dode Zee en overnachten in een kibboets
Je overnacht in de oase Ein Gedi aan de Dode Zee in een kibboets hotel. Ein Gedi heeft ook een natuurreservaat met riviertjes en watervallen, waar je prachtig kunt wandelen en zelfs een avontuurlijke tocht kunt maken dwars door de wadi (kloof). De reis gaat door naar Tiberias aan het Meer van Galilea. Tijdens een boottocht ervaar je de wijdheid van het meer. In de omgeving zijn tal van Bijbelse plaatsen die je kunt bezoeken. Stop onderweg naar Haifa bij de ommuurde en unieke kruisvaarder stad Akko, maar uiteraard ook Nazareth. De plaats waar Jezus is opgegroeid.  Dan door naar Haifa. Waar je ook bent in Haifa, overal zie je de wereldtempel Bahai En El Bab, de icoon van de stad. Deze is gelegen tegen de hellingen van het Carmel gebergte.
De mooie stranden van Tel Aviv
Ten slotte de bruisende en kosmopolitische stad Tel Aviv. Een stad waar het strand altijd dichtbij is en iedere wijk een andere sfeer heeft. Je kunt de stad prima al wandelend of per fiets ontdekken. Ga zeker in Jaffa eten in een authentiek restaurantje met uitzicht op de skyline van Tel Aviv.
Je reis met je eigen huurauto en overnacht in leuke middenklasse hotels en 1 nacht in een kibboets hotel op basis van logies en ontbijt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Ben Gurion International.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.