fbpx

Discover Thailand Deluxe

Inclusief vluchten. Tijdens deze veelzijdige rondreis, met verblijf in deluxe hotels, maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van het boeddhistische Thailand. Je verkent o.a. de bruise…

va. 1.818,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze veelzijdige individuele rondreis Thailand maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van Centraal-Thailand. Tijdens deze rondreis verblijf je in deluxe accommodaties.
Bangkok en de River Kwai
Je verkent de bruisende metropool Bangkok met o.a. het schitterende Grand Palace en de levendige wijk Chinatown. Vervolgens reis je naar Kanchanaburi om de historie van de River Kwai te leren kennen. Onderweg naar de River Kwai bezoek je de bekende drijvende markt van Damnoen Saduak, waar nog steeds een levendige en kleurrijke handel gedreven wordt op het water van de klongs. Tevens maak je een stop bij één van de hoogste tempels van Thailand in Nakon Pathom.
Historische tempels in Ayutthaya
In Ayutthaya kun je de glorie van één van de oude hoofdsteden van het koninkrijk Siam aanschouwen. Dwaal er rond tussen de overgebleven tempels, die getuigen van een bijzonder en roemrijk verleden.
Strandvakantie in Jomtien
Je rondreis door Thailand wordt afgesloten met een strandvakantie aan het strand van Jomtien, aan de Oostkust van de Golf van Thailand.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Bangkok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.