fbpx

Discover Oman

4-WD auto door Oman. Ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een mooi landschap. Je rijdt zelf door het land en kunt het rustige Muscat, oude forten en bergdorpen Nizwa,…

va. 1.374,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Schoonheid heeft een naam: Oman. Dit bijzondere land in het Midden-Oosten is een bestemming anders dan anders. Ervaar de traditie cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een landschap dat van alles herbergt; van prachtige strand tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi’s. Tijdens deze fly drive rij je met je eigen 4-WD auto door Oman en ga je al deze hoogtepunten bewonderen.
Magisch Muscat, ruige bergen en woestijn
Je rondreis door Oman start in Muscat, een sfeervolle stad met een nog rustig en traditioneel karakter. Daarna krijg je de 4-WD auto en trek je het binnenland in, richting Nizwa, gelegen aan de voet van het ruige Jebel Akhdar massief. Hier kun je verschillende oude forten en kleine bergdorpjes bezoeken.
Op weg terug naar de kust, schamp je langs de rand van de bekendste woestijn van Oman, de Wahiba Sands. Je kunt met je 4-WD een stukje de woestijn ingaan en kort kennismaken met dit bijzondere landschap. Daarna is het tijd voor verkoeling en rij je naar de mooiste wadi van Oman, Wadi Bani Khalid.
Havens en oases
In het havenplaatsje Sur word je begroet door een panorama van witte huisjes die afsteken tegen het helderblauwe water van de Golf van Oman. Ook kun je de traditionele Arabische dhow schepen zien.
De route terug naar Muscat voert je omhoog langs de kustlijn van Oman. Onderweg kun je stoppen bij Wadi Tiwi en Wadi Shab. Ook is het leuk om een duik te nemen bij het adembenemende Fins Beach. Als laatste highlight van je fly drive door Oman rij je langs de Bimmah sinkhole, een door erosie uitgesleten gat in een rotspartij gevuld met helder turquoise water.
Na het rondreis gedeelte van deze vakantie in Oman, keer je terug naar Muscat, waar je nog even aan het strand kunt bijkomen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Muscat.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.