fbpx

Discover Nieuw-Zeeland

Maak een schitterende autorondreis van 3 weken door Nieuw-Zeeland, met o.a. Auckland, Rotorua, Taupo, Martinborough, Wellington, Abel Tasman, Franz Josef, Queenstown, Wanaka en Lake Tekapo.

va. 2.801,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Nieuw-Zeeland staat met name bekend om de schitterende en vooral afwisselende natuur. Deze fly drive vormt een uitstekende kennismaking met dit majestueuze land.
Vulkanisch Noordereiland
Je rondreis begint op het Noordereiland, waar je de oerkrachten van de aarde leert kennen in Rotorua. Niet alleen de geothermische activiteit maakt dit een unieke plaats, maar hier vind je ook veel Maori cultuur. In Taupo, mooi gelegen aan Lake Taupo, kun je prachtige wandelingen, fietstochten of een kajaktocht maken. Via het indrukwekkende Tongariro National Park en de wijnregio Martinborough arriveer je in de bruisende hoofdstad Wellington.
Ruige natuur op het Zuidereiland
Per ferry maak je de oversteek naar het Zuidereiland, waar je wederom kennismaakt met de prachtige natuur in het fenomenale Abel Tasman National Park. Laat de vele kleuren op je inwerken tijdens een boottocht of wandeltocht. Je reist verder in zuidelijke richting, via bijzondere plaatsjes, naar Franz Josef. Hier kun je zien hoe een oeroude gletsjer en het groene regenwoud samenkomen. Via het pittoreske Wanaka reis je naar Queenstown, een gezellige stad die bekend staat als de ‘adrenaline hoofdstad’ maar waar je ook in alle rust van de prachtige omgeving kunt genieten. Via het binnenland reis je via het intens blauwe Lake Tekapo naar Christchurch, het eindpunt van je onvergetelijke autorondreis door Nieuw-Zeeland.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Auckland.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.