fbpx

Delhi op de fiets

Delhi op de fiets 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Dompel jezelf onder in Delhi’s drukte en volg onze gids op de fiets door smalle straatjes en brede lanen; riksja’s en karren ontwijkend. De gids kent de leukste routes en de leukste plek voor een kopje chai voor een korte pauze. Onderweg stop je voor het ontbijt in een Indiaas restaurant en natuurlijk bezoek je verschillende bezienswaardigheden. Tring tring! Hier komt de Riksja Travel fietsgroep! Maar let op: de heilige koe heeft altijd voorrang.

Reis India: Delhi op de fiets

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Delhi op de fiets, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.