fbpx

De Ongerepte Oostkust van Sri Lanka

Of je nu wilt duiken in de exotische oceaan met felgekleurde vissen, walvissen wilt spotten of heerlijk in de zon onder palmbomen wilt zonnebaden, bij Trincomalee ben je op de juiste plek voor een onv…

va. 425,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Vanuit Kandy bereik je in circa 3 uur de schitterende ongerepte oostkust van Sri Lanka.
Aangekomen in je mooie resort kun je gaan genieten van prachtige baaien, mooie witte stranden en koraalriffen. Of je nu wilt duiken of snorkelen in de exotische oceaan met felgekleurde vissen, walvissen wilt spotten of heerlijk in de zon onder de palmbomen wilt zonnebaden, in  Trincomalee ben je op de juiste plek voor een onvergetelijke ervaring.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.