fbpx

Culturele Driehoek van Sri Lanka Deluxe

Je bezoekt tijdens deze tour Sigiriya, Pollonaruwa en Dambulla. Samen vormen ze de prachtige en beroemde culturele driehoek van Sri Lanka. Je verblijft 3 nachten in het mooie 4* hotel Chaaya Village m…

va. 489,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ontdek tijdens deze 4-daagse Individuele tour de schitterende binnenlanden van Sri Lanka. Sigiriya ligt samen met Polonnaruwa en Dambulla in de beroemde Culturele Driehoek.
Een privé chauffeur brengt je naar de unieke leeuwenrots van Sigirya, die je het beste in de ochtend of namiddag kunt beklimmen. Je wordt getrakteerd op een indrukwekkend uitzicht op de omliggende jungle. In de oude boeddhistische koningsstad Polonnaruwa kun je dwalen tussen prachtige stupa’s, tempels en de Gal Vihara rots tempel met zijn vier kolossale Boeddhabeelden. Vervolgens ga je naar de indrukwekkende grottentempel van Dambulla met 153 beelden en prachtige muurschilderingen. Je verblijft 3 nachten in het sfeervolle koloniale 4* hotel Chaaya Village met veel traditionele Sri Lankaanse elementen. Zo kun je in alle rust genieten van de prachtige bezienswaardigheden zonder steeds te moeten verhuizen. De chauffeur brengt je uiteindelijk naar Kandy waar je eventueel jouw reis kunt verlengen met de 4-daagse tour De Theeplantages van Sri Lanka.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.