fbpx

Country, Rhythm & Blues Trail

Autorondreis Amerika door de Deep South? Ontdek muzieksteden zoals, New Orleans, Memphis, Nashville, maar ook Smokey Mountains NP, Charleston, Savannah, de stranden van Florida en Miami.

va. 3.127,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ben je een muziek liefhebber? Dan is deze route langs de oorsprong van vele muziekstromingen een ideale reis.Fly drive Country, Rhythm & Blues Trail
De reis begint in het swingende New Orleans. De bakermat van jazzmuziek. Een unieke stad met een mix van Frans en Spaanse architectuur en een mystiek tintje. Via de plantages van Natchez reis je langs de beroemde en legendarische Mississippi Blues Trail. Stop zeker in het historische plaatsje Clarcksdale. In deze regio is de Blues geboren. Dan door naar Memphis in de staat Tennessee. Deze stad is wereldberoemd om de Bluesmuziek en is tevens de geboortestad van Elvis Presley, The King of Rock & Roll. Bezoek hier het huis van Elvis; Graceland en de Sun Studio. Proef ook de befaamde Southern BBQ in Memphis.
Rondreis door de muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville
Nashville is de beroemdste muziekstad van Amerika. Overal hoor je de muziek van country legendes, maar ook hedendaagse muziek. Je treft er leuke restaurantjes en barretjes met live bands langs Broadway. Je ruilt de muziekwereld in voor de hoge toppen van het Smoky Mountains National Park. Je kunt hier prachtige routes rijden en eindeloos wandelen. Je laat de bergen achter je en zet koers naar de kust tot aan Charleston in South Carolina. Eén van de best bewaarde historische steden van Amerika.  De volgende stop is Savannah, het "Pareltje van het Zuiden’ in Georgia. Savannah is een prachtig stadje met mooie koloniale huizen, pleinen en een sfeervol centrum met jazzcafés, levendige restaurants en bijzondere winkels.
Florida, de Sunshine State
Dan door naar Florida, de Sunshine State. Het historische St. Augustine is de oudste Europese nederzetting in Amerika. Het stadje heeft een Mediterrane sfeer. Via de prachtige stranden van Cocoa Beach, kom je uiteindelijk aan in het multiculturele Miami. Je proeft hier overal de Cubaanse sferen in zowel de Spaanstalige muziek als de gerechten. Miami Beach is het bekendste gedeelte van de stad, dat pal aan het strand ligt. Hier aangekomen word je verwelkomd door eindeloze zandstranden met wuivende palmen en een turquoise blauwe zee. Hier eindigt de fantastische reis door 6 staten van Amerika, ieder met een geheel eigen karakter. Vluchten, accommodatie en autohuur is al geregeld.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met United Airlines van Amsterdam naar New Orleans.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.