fbpx

Best Deal – De Wonderen van Sri Lanka

Inclusief vluchten. Combineer de culturele wonderen van Sri Lanka, zoals Sigirya, Kandy en
de theeplantages van Nuwara Eliya met een exotisch strandverblijf voor een scherpe prijs!

va. 1.773,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Combineer de culturele wonderen van Sri Lanka, zoals de leeuwenrots van Sigirya, de stad Kandy en theeplantages van Nuwara Eliya, met een schitterend tropisch strandverblijf voor een zeer scherpe prijs! Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 45,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.
Treinreis langs theeplantages in Sri Lanka
Tijdens je individuele rondreis maak je kennis met het veelzijdige Sri Lanka en bezoek je de leeuwenrots in Sigirya om vervolgens te arriveren in de stad Kandy, beroemd om zijn magische dansers. Via een adembenemende treinreis dwars door jade groene theeplantages en jungle, bereikt je het hooggelegen Nuwara Eliya. Je eindigt de rondreis in Hikkaduwa aan de gouden stranden van de Parel van de Indische Oceaan. Tijdens deze  individuele rondreis heb je een Engelssprekende chauffeur en verblijf je in uitstekende driesterrenhotels.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Etihad Airways van Amsterdam naar Colombo.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.